Nauka sredni azy kuşanskoi epohi i puti izuçenya = Science in Central Asia in the Koshan Pariod And Methode Of Studying İt =Ulum der aâiya-yi miyani dure-yi kuşani ve rahha-yi amuzeşi an - Asimov, M. S. (Duşanbe)
27 s.