Osobennosti janrov sçitalok i skorogovorok Turkmenskogo folıklora : Turkmen fol’klarında sanavaçlar ve yanıltmaçlar janavaçlar ve yanıltmaçlar janrlarının airatınlıkları - Durdıeva, A. (Aşkabad)
58 s.