19 Nisan 19780'de toplanacak olan Türk Tarih Kurumu Genel Kurulu' na sunulmak üzere hazırlanan Yönetim, Basımevi Yönetim ve Denetleme Kurulların'ın 1979 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
57 s.