Türk Tarih Kurumu tarafından yapılan Alaca Höyük kazısı 1940-1948’deki çalışmalara ve keşiflere ait ilk rapor = Ausgrabungen von Alaca Höyük Vorbericht über die forschungen und entdeckungen von 1940-1948 - Koşay, Hamit Zübeyr (Ankara)
230, 150 s.