29 Nisan 1972'de toplanacak olan Türk Tarih Kurumu Genel Kurulu'na sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve Denetleme Kurulları'nın 1971 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
46 s.