Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Barsaları Birliği Genel Kurulu - Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Barsaları Birliği Genel Kurulu Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu (Ankara)
40 s.