Uluğ Bey ve Semerkand’deki ilim faaliyeti hakkında Gıyasüddin-i Kaşi’nin mektupu =Ghiyâth al Dîn al Kâshî's letter on Ulugh Bey and the scientific activity in Samargand - Sayılı, Aydın 1913-1993 (Ankara)
115 s.