Uluğ Bey ve Semerkand’deki ilim faaliyeti hakkında Gıyasüddin-i Kaşi’nin mektupu = Ghiyâth al Dîn al Kâshî's letter on Ulugh Bey and the scientific activity in Samargand - Sayılı, Aydın (Ankara)
115 s.