Anadolu’da Selçuk geleneğinde kuşlu, çift başlı, kartallı, şahinli ve arslanlı mezar taşları = Tombstones in the Seljuk tradition with bird, double-headed eagle, falcon and lion figures in anatolia - Öney, Gönül ([Ankara)
283-301 ss.