Fransızcadan Türkçeye ve Türkçeden Fransızcaya sanat kamusu : Sanayi-i nefiseden resim, nakış, naht, mimari, hâk ve aşar-i atikaya aid istilâhları havidir = Dictionnaire des termes d’art Français-Turc-Turc-Français - Arseven,Celal Esad 1876-1971 (İstanbul)
269,60 s.