Ortaçağda Bizans döneminde Frigya (Phrygia) ve bölge müzelerindeki Bizans taş eserleri - Parman, Ebru (Eskişehir)
ii, 273,(139 levha fotoğ), 4 s.,( 41 s. çizim), (1 s. katlanmış çizim, 1 s.katlanmış harita)