Mukaddime: İbretler kitabı, Arap ve Acem dönemleri ve bunların çağdaşları olan büyük egemenlere ilişkin, başlangıçtan buyana gelen haberler divanı - İbni Haldun 1334-1406 (Ankara)
1. c.: 408 s.(1 yaprak katlanmış çizelge)