Türkiye için katılım ortaklığı 2000: Türkiye'nin katılım yönünde ilerlemesi üzerine 2000 düzenli raporu: Aday ülkelerin katılım yönünde ilerlemeleri üzerine genişleme stratejisi belgesi ve düzenli raporlarının sonuçları (Ankara)
151 s.