Les Grandes Lignes De L’evolution Du Programme Decoratif En Ceramique Des Monuments Ottomans au cours du XVIeme siecle = Onaltıncı yüz yıl Osmanlı yapılarında görülen süsleme programının gelişimi (özet) - Yenişehirlioğlu, Filiz (Ankara)
24 s.