27 Nisan 1968 de toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1967 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
45 s.