16 Nisan 1982’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1981 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
60 s.