1 Nisan 1979’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1978 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
58 s.