23 Nisan 1976’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1975 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
53 s.