25 Nisan 1975’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1974 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
52 s.