21 Nisan 1973’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1972 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
48 s.