29 Nisan 1972’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1971 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
46 s.