14 Nisan 1971’te toplanacak olan Türk Tarih Kurumu genel kuruluna sunulmak üzere hazırlanan yönetim, basımevi yönetim ve denetleme kurullarının 1970 çalışma yılı raporları - Türk Tarih Kurumu (Ankara)
21 s.