Amshaq al-khattat Muhammad Shawqi fi'l-thuluth wa'l-naskh = The thuluth and naskh mashqs by Mehmed Sevki Efendi = Mehmet Şevki Efendi'nin sülüs-nesih hat meşkleri - Mehmed Sevki Efendi, 1829-1887 (İstanbul)
25 s.