XIV. yüzyıldan günümüze Balkanlar ve Balkan tarihi (03 - 07 Aralık 2012 - İstanbul) = The Balkans and the history of the Balkans from XIV century to the present (İstanbul, December 03 - 07, 2012) / Genelkurmay Personel Daire Başkanlığı Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Daire Başkanlığı (ATASE). (Ankara)
2 c.