Kitab-ı teşrihü'l-ebdan min e't-tıb / Mansur b. Muhammed b. Ahmed ; önsöz, giriş, İngilizce ve Türkçe çeviri: Esin Kâhya ve Betül Bilgen. - Mansur b. Muhammed b. Ahmed (14. yy.). (Ankara : Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi, 2014.)
vii, 176, [70] s. : resim, tıpkıbasım