Lingvistika terminneri danışma sözlüü : Gagauzça-Rusça-Rominca = Russko-Gaguzsko-Rumynskiĭ : Slovar̨-spravochnik lingvisticheskikh terminov = Dicționar-îndrumar de termeni lingvistici : Român-Rus-Găgăuz (Kişinöv)
312 sayfa