Kâtip Çelebi'nin esas Kitab-ı Cihânnümâ'sı ve coğrafya tarihi'ndeki yeri = The Original Kitab-i Cihânnumâ of Hâdji Khalifa and his position in the history of geography - Hacı Halife Mustafa Bin Abdullah, Kâtip Çelebi, 1609-1657. (İstanbul)
49, 167 sayfa