Talat Paşa'nın Ölümünün 81. Yıldönümünde Uluslararası Terörizme Bir Bakış Sempozyumuna sunulan bildiriler, 15 Mart 2002, İstanbul = The 81. Anniversary of Talat Pasha's assassination : A Look on International Terrorism : Proceedings of the international symposium, 15 March 2002, İstanbul (İstanbul : [Ankara])
183 sayfa