Feridüddin Attar’ın Tezkeretü’l-Evliya’sının eski Anadolu Türkçesi tercümesi : Macar Bilimler Akademisi Kütüphanesi'ndeki yazma nüshanın neşri : İnceleme - metin - tıpkıbasım - Feridüddin, Attar, 1142/45?-1221. (Ankara)
814 sayfa