On beşinci Askeri Tarih Sempozyumu bildirileri : “100’üncü yıl dönümünde Çanakkale Muharebeleri“ : 21 - 27 Mart 2015 - İstanbul = 15th Military History Symposium papers : “Çanakkale Campaign in its 100th anniversary“ : Istanbul, 21 - 27 March 2015 (Ankara)
436 sayfa