İlk mesajlar ([yy. y.])
135 s.
Keywords: Tevhid toplumunda egemenlik (mülk) yalnız Allah'a aittir. Kaynağı ilahi olmayan hiçbir egemenlik, hiçbir otorite meşru değildir. Muvahhidler nazarında hiçbir anlamı ve bağlayıcılığı yoktur. Otorite yalnızca Allah'ındır. Çünkü her şeyin Rabbi O'dur, göklerin ve yerin mülkü O'nundur. Ve O mülkünde (egemenliğinde) ortak tanımaz.