Camiu'l Usul fi'l evliya ve enva'ihim ve evşafihim ve usulu külli tarikın ve mühimmmati'l müridi ve şüruti'ş şeyhi ve kelimati's sufiyye ve ıstılahihim ve envai't tasavvuf ve elfi makamat. - Ahmed Ziyaeddin Gümüşhanevi. (Yok)
272