Makamat: Faysalü't Tefrika beyne'l İslam ve'z Zendeka:İzahatü'l Vehm ve İzaleti'l İştibah an Risalet'i Funugraf ve's Sikurtah. - Zemahşeri: Gazali: Muhammed Bahit el-Muti. (Matbaatu Abbasiyye: Matbaatu Türek: Matbaatü'l Nil)
74