Kıbrıs'ın Dünü - Bugünü Uluslararası Sempozyumu 28 Ekim - 2 Kasım 1991 = Cyprus - International Symposium On Her Past and Present. (K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi)
XIII, 413 s.