Nefes nefese bir ömür - Çetiner, Yılmaz, 1927-2006. (İstanbul)
688 sayfa
Keywords: “ “Bu iş sana para kazandırmaz; yol yakınken kendine başka bir meslek seç” diyenlere karşın, vazgeçilmeyen gazetecilik aşkı... Türkiye'nin en büyük gazetelerinde edinilen deneyimler, kazanılan başarılar... Ülkenin siyasi tarihine tanıklık ederken, dönemlerinin en önemli devlet adamlarıyla, siyasetçileriyle paylaşılan anılar... Toplumsal olayların perde arkasında yaşananlar...Renkli hayatların görünmeyen yüzleri... Nurcular'ın, El Fetih gerillalarının, Rumeli'deki Türk vatandaşlarının arasında geçen günler....Kısacası, duayen bir gazetecinin “Nefes Nefese Bir Ömür”e sığdırdıkları... Gazetecilik mesleğine verilen 58 yıllık hizmetin bir ürünü olan ve yazarın akıcı üslubuyla kaleme aldığı bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.“ -- Arka kapak.