Manisa Yöresi Halıları Sergisi III. Milletlerarası Türk Folklor Kongresi 23-28 Haziran 1986 = Rugs Exhibition of Manisa Region III.International Turkish Folklore Congress 23-28 June 1986 ([Manisa])
26 sayfa