Ulusal kurtuluş mücadelesine karşı ayaklananlar, başkaldıranlar : Büyük Nutuk'ta ve 1'nci TBMM'nin gizli oturum tutanaklarında Atatürk'ün sözleri - Öztürk, İbrahim Sâdi, 1920-2014. ([Ankara])
x, 278 sayfa