Ephesus yazıtları ışığında imparator diocletianus'a kadar Roma Şövalye sınıfı ve Asia eyaletindeki resmî görevlileri = der ritterstand und seine tatigkeit im kaiserlichen reichsdienst in asia bis ouf Diokletian im Spiegel der ephesischen inschriften - İplikçioğlu, Bülent. (Ankara)
XV, 366 s.