Avrupa Konseyi 2001 Avrupa diller yılı Avrupa'da yabancı dil olarak Türkçe öğretimi sempozyumu program ve bildiri özetleri 25-26/10/2001 = Council of europe 2001 European year of languages symposium on ''teaching Türkish as o foreign language in Europe programme and summaries - Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı. (Ankara)
45 s.