Atatürk’ün not defterleri XII : Mustafa Kemal Atatürk’ün hukuk alanında yapılması tasarlanan inkılaplar ve Ankara Hukuk Fakültesinin açılışı, Millî Mücadele ve cumhuriyet dönemlerinde gerçekleştirilen inkılaplara karşı gösterilen tepkiler ve 1931 yılı Ocak-Şubat-Mart aylarında yaptığı yurt gezileri ile ilgili olarak tuttuğu notları içeren not defterleri - Atatürk, Mustafa Kemal, 1881 - 1938 (Ankara)
vii, 206 s.