Yurtta barış - Uygur, Hakkı. (İstanbul)
258 s.
Keywords: “Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında Milli Mücadele kahramanları ve Cumhuriyet’in kurucu kadrosu olarak bilinen Ali Fuat Cebesoy, Kâzım Karabekir, Rauf Orbay, Refet Bele, Fevzi Çakmak ve İsmet İnönü’nün aralarındaki çatışmalar ve küskünlükler literatüre “paşaların kavgası” olarak geçti. Bu konu hakkında birçok akademik ve popüler çalışma yapıldı.“ -- Dış kapak bilgisi.