Resimli demiryolu ve intermodal lojistik teknik terimler sözlüğü Türkçe-Almanca = Illustrıertes technısches glossar für eısenbahn und ıntermodale logıstık Deutsch-Türkisch - Ahi, Türker. (Ankara)
vii, 375. s.