Gelecekte bilim olarak ortaya çıkabilecek her metafiziğe prolegomena = prolegomena zu eıner jeden künftıgen metaphysık dıe als wıssenschaft wırd auftreten können - Kant, Immanuel , 1724-1804. (Ankara)
156 sayfa