Documents on British foreign policy, 1919-1939. (London London London London London London London London)
9 cilt (1. c. l, 969 sayfa, 1 katlı harita ; 2. c. xlviii, 971 sayfa ; 4. c. xciii, 1277, [1], 4 katlı harita ; 7. c. xxix, 744 sayfa ; 8. c. xxxi, 891, [1] sayfa ; 12. c. lxxxvii, 841 sayfa ; 13. c. lxxxiii, 746, [1] sayfa ; 17. c. cxxxii, 948 sayfa ; 18. c. lxxxii, 1064 sayfa)