Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Erol, Hülya, 1954-"  için arama sonuçları (1 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Yazar

1 Kitap Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Hülya Erol ; fotoğraflar Aksaray Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi, Aksaray Müze Müdürlüğü Arşivi, Işıl Erol, Adem Koçak, Erdem Südemen, Erdem Zengin, M. Öner Taş, Onur Köksal, Savaş Ulukaya, Zeki Seferoğlu.   

Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
1.
Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Hülya Erol ; fotoğraflar Aksaray Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi, Aksaray Müze Müdürlüğü Arşivi, Işıl Erol, Adem Koçak, Erdem Südemen, Erdem Zengin, M. Öner Taş, Onur Köksal, Savaş Ulukaya, Zeki Seferoğlu.
Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri
1. Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri

B.I/8130

Kitap Erol, Hülya,

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre