Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle

Dil

İngilizce (1)
Türkçe (1)

Yayın Yılı

2023. (1)
2024. (1)

Yayıncı

Bilgin Kültür Sanat, (1)
Sakin Kitap, (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Şarapçılık__Tarih__Antik Çağ."  için arama sonuçları (2 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Konu
  • Kütüphane
  • Notlar
  • Daha
    • Eser Adı

1 Kitap Olive oil and wine production in Aegean ang Mediterranean in antiquity : international symposium proceeding, Bodrum, Turkey, 24-26 November 2022 / edited by Ümit Aydınoğlu, A. Kaan Şenol.   

2 Kitap Antik Çağ’da bağ ve şarap / Ersin Doğer ; editör Mert Hüseyin Doğan.   

Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
1.
Olive oil and wine production in Aegean ang Mediterranean in antiquity : international symposium proceeding, Bodrum, Turkey, 24-26 November 2022 / edited by Ümit Aydınoğlu, A. Kaan Şenol.
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
2.
Antik Çağ’da bağ ve şarap / Ersin Doğer ; editör Mert Hüseyin Doğan.
Olive oil and wine production in Aegean ang Mediterranean in antiquity :
1. Olive oil and wine production in Aegean ang Mediterranean in antiquity :

B.II/0549

Kitap 

Antik Çağ’da bağ ve şarap
2. Antik Çağ’da bağ ve şarap

A.IX/8373

Kitap Doğer, Ersin,

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre