Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle

Dil

Kırgızca (1)
Türkçe (1)
Özbekçe (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Altaylar__Beslenme alışkanlıkları__Kongreler."  için arama sonuçları (1 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Konu
  • Eser Adı

1 Kitap Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü / editörler İlhan Şahin, Fahri Solak, Naciye Ata Yıldız, Feridun M. Emecen, Üçler Bulduk, Saadettin Yağmur Gömeç, Güljanat K. Ercilasun, Muhammed Bilal Çelik, Aymira Taşbaş, Erhan Taşbaş.   

Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
1.
Altay toplulukları : yemek ve beslenme kültürü / editörler İlhan Şahin, Fahri Solak, Naciye Ata Yıldız, Feridun M. Emecen, Üçler Bulduk, Saadettin Yağmur Gömeç, Güljanat K. Ercilasun, Muhammed Bilal Çelik, Aymira Taşbaş, Erhan Taşbaş.
Altay toplulukları :
1. Altay toplulukları :

A.X/1296

Kitap 

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre