Sepet
Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Tüm Alanlar
Eser Adı
Yazar
Konu
Tüm Katalog
Dijital Kaynağı Olanlar
"Hatay (Türkiye)__Yemek kültürü." için arama sonuçları
(2 sonuç)
Sıralama (İlgililik)
İlgililik
Yazar (Artan)
Yazar (Azalan)
Eser Adı (Artan)
Eser Adı (Azalan)
Yer Numarası (Artan)
Yer Numarası (Azalan)
Demirbaş No (Artan)
Demirbaş No (Azalan)
Yayın Yılı (Artan)
Yayın Yılı (Azalan)
Cilt (Artan)
Cilt (Azalan)
20
20
50
100
Sayfayı Yazdır
Tümünü Yazdır
Tüm Alanlar
Yayıncı
Konu
Dizi
Eser Adı
Daha
Yazar
Yayın Yeri
1
Kitap
II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
2
Kitap
Dört mevsim Hatay yemekleri : UNESCO Hatay gastronomi evi şeflerinden yemek kitabı / editör İpek Aslan.
Kitap
1.
II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
Kitap
2.
Dört mevsim Hatay yemekleri : UNESCO Hatay gastronomi evi şeflerinden yemek kitabı / editör İpek Aslan.
1.
II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996
AKM/K/32073
Kitap
2.
Dört mevsim Hatay yemekleri :
A.IX/7851
Kitap
1
Dijital Kaynak
Materyal İsteği
Cezalar
Ödünç
Profilim
İşlem Geçmişim
Filtre