Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle

Yayın Yılı

2004. (1)
2022. (1)

Yayıncı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, (1)
Hatay Folklor Araştırmaları Derneği, (1)

Kütüphane

AKMB Aydın Sayılı Kütüphanesi (1)
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Hatay (Türkiye)__Yemek kültürü."  için arama sonuçları (2 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Yayıncı
  • Konu
  • Dizi
  • Eser Adı
  • Daha
    • Yazar
    • Yayın Yeri

1 Kitap II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.   

2 Kitap Dört mevsim Hatay yemekleri : UNESCO Hatay gastronomi evi şeflerinden yemek kitabı / editör İpek Aslan.   

AKMB Aydın Sayılı Kütüphanesi

Kitap
1.
II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
2.
Dört mevsim Hatay yemekleri : UNESCO Hatay gastronomi evi şeflerinden yemek kitabı / editör İpek Aslan.
II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996
1. II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996

AKM/K/32073

Kitap 

Dört mevsim Hatay yemekleri :
2. Dört mevsim Hatay yemekleri :

A.IX/7851

Kitap 

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre