"KÜLTÜR -- TÜRKİYE -- MUTFAK KÜLTÜRÜ." için arama sonuçları (27 sonuç)
2 Kitap Balıkesir aşı : Yöre mutfağı üzerine bir derleme / derleyenler: Meral Taşlı, Kadriye Kahraman.
10 Kitap II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
19 Kitap Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay.














1. I. Türk mutfak kültürü sempozyumu : (Osmanlı mutfak kültürü)
AKM/K/34485
Kitap

2. Balıkesir aşı :
AKM/K/35535
Kitap
3. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19672
Kitap

4. Mutfak gereçleri kitabı
AKM/K/35800
Kitap
Kitap
7. Osmanlı İstanbul’unda ta’am bişirüb satanlar : Aşçılar, başçılar, büryancılar, börekçiler, tatlıcılar : 1500-1800
AKM/K/36617
Kitap Altıntaş, Mustafa.
8. Türkiye gastronomi atlası
AKM/K/37092
Kitap Akkor, Ömür, 1975-.

9. İhtimam zarafet lezzet :
AKM/K/35913
Kitap

Kitap
11. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19108
Kitap

12. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19665
Kitap

13. Ulusal gastronomi ve Türk Mutfağı :
AKM/K/35890
Kitap

14. Fatsa Cıngırt Kayası günlük kullanım kapları ışığında Antik Çağda Karadeniz mutfak kültürü
B.I/9334
Kitap Erol, Ayşe Fatma.
15. Kahve :
AKM/K/36668
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

16. Kahve :
AKM/K/35613
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

17. Fenn-i tabâhat 1340-1341 :
AKM/K/35584
Kitap Mehmet Reşad.

18. Doğasıya Giresun
B.II/0318
Kitap Işık, Ali.
19. Osmanlı mutfağı
NG/2538
Kitap Şavkay, Tuğrul

20. Kahve yanında bir lokum
AKM/K/35614
Kitap