"MUTFAK KÜLTÜRÜ -- TÜRKİYE" için arama sonuçları (27 sonuç)
4 Kitap Balıkesir aşı : Yöre mutfağı üzerine bir derleme / derleyenler: Meral Taşlı, Kadriye Kahraman.
7 Kitap II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
18 Kitap Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay.













1. I. Türk mutfak kültürü sempozyumu : (Osmanlı mutfak kültürü)
AKM/K/34485
Kitap

2. Mutfak gereçleri kitabı
AKM/K/35800
Kitap
3. Osmanlı İstanbul’unda ta’am bişirüb satanlar : Aşçılar, başçılar, büryancılar, börekçiler, tatlıcılar : 1500-1800
AKM/K/36617
Kitap Altıntaş, Mustafa.

4. Balıkesir aşı :
AKM/K/35535
Kitap
5. Türkiye gastronomi atlası
AKM/K/37092
Kitap Akkor, Ömür, 1975-.

6. İhtimam zarafet lezzet :
AKM/K/35913
Kitap

Kitap
8. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19108
Kitap

9. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19665
Kitap

10. Ulusal gastronomi ve Türk Mutfağı :
AKM/K/35890
Kitap
11. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19672
Kitap

12. Aynı tadı paylaşmak: Türkiye ve Makedonya geleneksel ortak mutfağı: çalıştay bildirileri
AKM/K/33857
Kitap
Kitap
14. Kahve :
AKM/K/36668
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

15. Kahve :
AKM/K/35613
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

16. Fatsa Cıngırt Kayası günlük kullanım kapları ışığında Antik Çağda Karadeniz mutfak kültürü
B.I/9334
Kitap Erol, Ayşe Fatma.

17. Fenn-i tabâhat 1340-1341 :
AKM/K/35584
Kitap Mehmet Reşad.
18. Osmanlı mutfağı
NG/2538
Kitap Şavkay, Tuğrul

19. Kahve yanında bir lokum
AKM/K/35614
Kitap

20. Tarihten günümüze İzmir mutfağı
B.I/7315
Kitap Atilla, A. Nedim,